Zit je eraan te denken om je woning kort te verhuren tijdens je vakantie? Op de website van de gemeente Den Haag staat nu een artikel online over de regels waar je rekening mee dient te houden wanneer je dit van plan bent. Benieuwd naar de regels?

Het artikel van de gemeente vind je hier.

Gemeentelijke regels woningverhuur van Haagse woning.

We nemen het even kort met je door. Het is belangrijk dat je de hoofdbewoner bent, alleen dan is het mogelijk om de woning te verhuren. Structureel verhuren en aan meer dan 4 personen tegelijkertijd is niet toegestaan. Ook mogen je gasten geen overlast veroorzaken. Het is verplicht om toeristenbelasting te betalen. BnBhulp.nl werkt altijd nauw samen met de gemeente en wij zorgen er altijd voor dat alle woningen die wij ondersteunen voldoen aan alle regels. Scheelt jou weer kopzorgen.

Ook vinden wij het erg belangrijk dat er alleen gasten in jouw woning verblijven die voldoen aan de eisen die door jou zijn opgesteld. Voordat we aan de slag gaan met de woning nemen we altijd met jou door wat je wel en niet wilt, zo weet je zeker dat je niet voor verassingen komt te staan. Tijdens het verblijf van je gasten zijn wij altijd beschikbaar voor hulp of vragen. Verder zorgen wij voor een duidelijk overzicht van de inkomsten zodat het makkelijk belasting afdragen is voor jou.

Zijn nog niet al je vragen beantwoord of wil je meer weten, neem dan gerust contact met ons op en wij helderen alles op voor je.