Verhuur, verdien & geniet met BnBhulp.

Wanneer je je woning wilt verhuren moeten er een aantal dingen gebeuren. Wij kunnen het ons best voorstellen dat je wel graag je woning wil verhuren, maar dat je geen zin hebt om alles eromheen te regelen. Wij regelen alles, van ontvangst tot het schoonmaken na het verblijf en we zijn altijd bereikbaar voor jou en je gasten mochten er vragen zijn. Zo kun jij lekker verdienen, zonder bijkomende fratsen.


De oprichters van BnBhulp hebben hun sporen verdiend in de marketing. Wij maken en beheren de optimale advertentie met duidelijke foto’s en een pakkende omschrijving. Onze marktkennis zetten wij in om de juiste prijs te bepalen, welke altijd resulteert in het optimaliseren van de omzet.

Tijdens het verblijf van jouw gasten zijn wij het aanspreekpunt. Zij kunnen bij ons terecht voor vragen en assistentie. Ook jouw buren kunnen tijdens het verblijf van jouw gasten contact met ons opnemen. Wij ontzorgen jou en geven de gasten een fijne ervaring, dat doen wij graag.

Wij laten alleen huurders toe die voldoen aan jouw eisen. Zo kun jij optimaal genieten van jouw rust. Wij begrijpen hoe belangrijk een veilig en gerust gevoel is, daarom doen wij een achtergrondinspectie van de komende huurder. Zo kun jij zorgeloos jouw woning achterlaten.

De grote schoonmaak voor of na jouw verhuurperiode kan als een last op je schouders voelen. Wij nemen deze last op ons. Door professionele schoonmakers in te zetten, zorgen wij ervoor dat jouw huis weer brandschoon opgeleverd wordt. Je weet bijna niet dat er gasten zijn geweest.

Wij zorgen voor een warm welkom van jouw gasten. BnBhulp regelt de ontvangst en beantwoordt eventuele vragen. Wij geven duidelijk door wat de huisregels zijn. Daarnaast kunnen wij – omdat wij zelf uit de omgeving komen – advies geven over activiteiten en bezienswaardigheden.

Uiteraard is ook nazorg van groot belang. Wij checken tevredenheid bij de gasten, inspecteren jouw woonruimte grondig en vragen om reviews. Dankzij deze reviews kunnen wij de prijsbepaling van jouw woning verder optimaliseren en na de inspectie is jouw woning weer klaar voor de volgende gasten.


…en geen verrassingen achteraf bij BnBhulp! Duidelijke prijzen, goede service, zonder fratsen. Echt een aanrader!

– Erick


Tarieven

Bij BnBhulp.com rekenen wij 30% van de huuropbrengsten plus de schoonmaakkosten inclusief btw voor ons complete dienstenpakket. Dit betekent dat wij pas verdienen wanneer jij ook verdient. Het is dus in ons voordeel om de prijzen te optimaliseren. Wanneer we een vast bedrag zouden rekenen, zou onze hoogste prioriteit zijn om je woning zo vaak mogelijk te verhuren ongeacht tegen welke prijs. Dit is niet gunstig voor jou. Door een percentage te rekenen verdienen wij pas meer wanneer jij dat ook doet. De beste prijs voor jouw woning staat bij ons op nummer één.

Wij zijn er ook om bedrijven te ondersteunen in hospitality vraagstukken. Heb je een pand op het oog die je bijvoorbeeld graag wilt exploiteren als een hotel maar niet de kennis er voor? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Er is een groeiende behoefte aan woningen in Den Haag op Airbnb. Benieuwd hoe het zit met de vraag naar jouw woning? Dankzij onze marktkennis kunnen wij een indicatie geven van de mogelijke huuropbrengsten. Verhuur, verdien & geniet met BnBhulp.

Ontdek de waarde van jouw woning