Hoe zit het met de verzekering?

Bij BnBhulp.com vinden we het belangrijk om zoveel mogelijk preventief te werk te gaan. We denken hierbij altijd in het belang van de verhuurder om zo schade of overlast te voorkomen. Dit gaat ook heel vaak goed. Mocht het een keer toch misgaan, dan kan je een beroep doen op de verzekering van AirBnB die tot 800.000 euro dekt. Verder dekt je eigen inboedel – en opstalverzekering wellicht eventuele schade. Heb je verdere vragen hierover? Wij verschaffen graag duidelijkheid tijdens onze afspraak.

Hoe veilig zijn mijn waardevolle spullen?

Wij raden je aan om je waardevolle spullen ergens goed op te bergen waar de gasten niet bij kunnen komen. Emotionele waarde is onbetaalbaar en dat klokje dat al jaren in de familie zit wil je natuurlijk weer heel terugzien wanneer je weer thuis bent. Heb je geen plekje om je spullen te bewaren? Geen punt, wij kunnen je spullen tijdelijk bewaren voor je.

Ik wil niet dat mijn buren overlast ervaren, wat doen jullie hieraan?

Dankzij onze screening en ervaring met gasten weten we vaak overlast te voorkomen. Verder stellen we duidelijke huisregels op. Mede hierdoor zijn vele check-ins al smetteloos verlopen. Toch komt het nog weleens dat er incidenten plaatsvinden. Mocht dit gebeuren dan zijn wij altijd bereikbaar voor jou en je buren om alles op te lossen.

Wat zijn de wetten en regels omtrent verhuur?

In Den Haag is het toegestaan om je woning te verhuren aan toeristen tijdens je vakantie. Hier zijn echter wel een paar regels aan verbonden. Zo mag alleen de hoofdbewoner de woning verhuren, is alleen incidenteel verhuur toegestaan en je gasten mogen geen overlast veroorzaken. Voor een duidelijk overzicht van alle regels kan je even een kijken nemen op de website van gemeente Den Haag.

Betaal ik extra belasting als ik mijn woning verhuur?

Dit is vaak niet helemaal duidelijk voor verhuurders, ook zijn er verschillen wanneer het gaat om een koop – of huurwoning. Op Elsevier is een artikel geschreven waarin wordt uitgelegd wanneer je belasting verschuldigd bent over je inkomsten via AirBnB. Heb je nog andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Ik heb een huurwoning, mag ik deze alsnog verhuren via AirBnB?

Als je toestemming hebt van je verhuurder is dit geen punt. Sociale huurwoningen mogen echter niet verhuurd worden via AirBnB.

Waarom zou ik mijn huis verhuren via BnBhulp?

Wij helpen je bij het verhuren van jouw huis met twee groepen diensten: ten eerste zorgen wij voor de verhuur van je huis, ten tweede kunnen wij de huurprijs optimaliseren door onze kennis en ervaring. Met de verhuur van jouw woning zorgen wij er ook voor dat je gasten een fijne ervaring hebben wanneer ze in jouw huis verblijven, we zijn altijd bereikbaar voor jou en je gasten.

Waarom vraagt BnBhulp mij een percentage en geen vast bedrag?

BnBhulp is er om ervoor te zorgen dat jij geld kan verdienen met het verhuren van je woning. In de markt is het vaak voorgekomen dat tussenpersonen over de rug van de huurder meer verdienen. Dit laten wij niet gebeuren. Mede hierdoor hebben wij er strikt voor gekozen een vast percentage als serviceprijs te hanteren. Door vast te houden aan een percentage kunnen wij alleen meer verdienen wanneer jij dat ook doet.

Wat moet ik doen om te beginnen?

Je kan ons contactformulier invullen, vervolgens nemen wij contact met je op om een afspraak in te plannen. Wij komen dan langs om te bespreken wat je verhuurwensen zijn. Wij hebben dan meteen een kijkje in de keuken en kunnen je zo adviseren over de mogelijkheden.

Wat kost dit mij?

Je betaalt BnBhulp niks vooraf. Wij rekenen 25% inclusief btw voor onze complete dienstverlening, wij verdienen dus pas wanneer jij ook geld verdient. Schoonmaakkosten rekenen wij door aan de gasten.

 

Ontdek de waarde van jouw woning