Dit artikel van Business Insider laat zien hoe hard de groei van aanbod op verhuur sites als AirBnB is gegroeid in Amsterdam de afgelopen jaren. Natuurlijk is het aanbod het grootst in Amsterdam, maar daar niet alleen. Ook in Den Haag blijft het aanbod groeien en steeds meer toeristen weten den haag te vinden.

Blijft het aanbod op AirBnB groeien?

De groei van aanbod op verhuur sites kan natuurlijk leiden tot een aantal vragen. De vraag is of er niet te veel huizen worden aangeboden op AirBnB, blijft de stad nog wel van de inwoners of wordt het overgenomen door toeristen? Een echt antwoord daarop is moeilijk te geven. Het is wel duidelijk dat er nieuwe manieren zijn om je vakantie door te brengen. Overnachten in een hotel is niet langer de enige optie, sommige toeristen vinden het fijner om de stad door de ogen van een ‘local’ te ervaren en overnachten in de woning van een Hagenaar helpt daarbij.

Huis huren als alternatief voor hotel

Wij zien het dan ook als een fijne alternatief om tijdens een vakantie echt in te gaan op de stad waar je verblijft. Het geeft toeristen de mogelijkheid om in contact te komen met de échte inwoners van de stad van Den Haag. Zo kunnen zij Den Haag door de ogen van echte Hagenezen zien. Hierbij is het wel belangrijk dat de stad er beter op wordt en niet rommeliger. Niemand houdt van buren die veel lawaai maken of rommel op straat. Hierom zorgt BnBhulp.nl er voor dat er fijne gasten in je woning overnachten. Wij zijn altijd bereikbaar voor je gasten en de buren mocht ons hulp nodig zijn.

Wil jij ook je woning verhuren terwijl je op vakantie bent? Neem gerust contact met ons op dan bespreken we de mogelijkheden. Je kunt alvast hier bekijken wat onze services zijn.