Ook dit jaar is het prestigieuze Steden & Streken Merkenonderzoek uitgevoerd. Voor de vierde keer wordt er gekeken naar de populariteit van Nederlandse steden. Den Haag staat dit jaar op de vijfde plek. Het onderzoek laat zien dat Den Haag als vijfde populairste stad voor verhuur blijft onder Nederlanders. Scheveningen en de trekpleisters zoals de binnenstad en het Buitenhof trekken veel bezoekers. Dit draagt mede bij aan het toerisme.

Den Haag de populairste stad voor verhuur

Vaak kiezen de bezoekers ervoor om in Den Haag te blijven overnachten, hierbij is AirBnB een populaire optie aan het worden. Zo krijgen de bezoekers een echt Haags gevoel omdat ze in een woning verblijven in plaats van een hotel. In Den Haag worden er steeds vaker overnachtingen geboekt via AirBnB, toch zijn de voordelen voor de verhuurder niet altijd duidelijk.

BnBhulp.nl ontzorgt de verhuurder en zorgt voor een vlekkeloos verhuurproces en screening van de gasten. Dit betekent dat jij als verhuurder je geen zorgen hoeft te maken over wat voor mensen je woning bezoeken. Ook hoef je niet bang te zijn voor eventuele overlast, want BnBhulp.nl regelt het voor je. Het enige wat je rest is genieten van de rust. En genieten van het geld dat je verdient met het verhuren van je woning natuurlijk.

Concluderend: Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om via AirBnB je huis te verhuren maar heb je geen zin in het gedoe dat erbij komt kijken? Neem dan een kijkje op BnBhulp.com. Wij helpen niet alleen met het ontvangen van je gasten, maar zorgen er ook voor dat je huis weer schoongemaakt wordt en dat je reviews krijgt van eerdere huurders. Zo stijg je in de rankings en wordt je huis populairder dan ooit.

Link: http://www.ad.nl/den-haag/delft-en-den-haag-in-top-tien-favoriete-steden~ab37f4d1/